Nieuws

The Spirit of the FlowerMoon

The spirit of the FlowerMoon

Lieve MoonSister

Na een mooie Grassmoon cirkel, waar we verschillende rituelen hebben gedaan om het oude achter ons te laten, is het nu tijd om tot bloei te komen.The Spirit of the FlowerMoon staat voor: Bloei, vruchtbaarheid, bevruchting en groei. Dit is een vreugdevolle tijd van hoop, belofte licht en warmte.Wat we de afgelopen periode hebben gezaaid, is gegroeid en staat nu in volle bloei. Dit is het juiste moment van vruchtbaarheid. Wat is er nu nodig om tot volle bloei te komen? Bloemen belichamen het einde van de winter en de zege over de dood. Ze zijn de vreugde van de natuur die de lente viert. Tegelijkertijd verwijzen ze ook naar de vergankelijkheid van alle schoonheid. Bloemen symboliseren zowel levensvreugde als vergankelijkheid. Mensen openen hun ziel voor licht en liefde. Bloemen openen hun hart naar het zonlicht. Hierom staat de bloem symbool voor de ziel.

Deze BloemMaan nodigt uit om te kijken naar de bloemen in jouw leven. In letterlijke en figuurlijke zin. Met de Spirit of the FlowerMoon ceremonie gaan we een diepere verbinding met ons zelf aan, we maken bewuster verbinding met (ons innerlijke) de natuur, open onze harten met grootmoeder Cacao en gaan dieper de stilte in. Met de oerklanken van de Sjamanendrum verbinden we dieper met ons zelf om ons Innerlijke Bloem voor meer levenskracht en vreugde te voorzien.De uitnodiging van deze BloemMaan is om jouw innerlijke Vlindervrouw te omarmen. Om contact met haar te maken, door je lichaam in beweging te brengen en te dansen, samen te dansen, als haar te dansen. Zij helpt je met het bestuiven van de bloemen in jouw leven. Samen creëren we een krachtige cirkel, om de verbondenheid met elkaar en met de volle maan sterker te ervaren.

Wil jij als vrouw (sorry mannen, Women only) een mooie Sisterhood ceremonie ervaren? Je meer verbinden met de energie van de Volle Maan, samen met 8 andere vrouwen verbinden en een liefdevolle ritueel ervaren, de rituelen die onze voorouders van oudsher al deden? Dan is dit jouw kans!We zijn immers vrouwen, daarom vragen we jouw om je mooiste jurk aan te trekken, het liefst in de kleur geel, licht roze, paars of groen, heb je een mooie bloemetjes jurk…. Deze kleuren staan symbool voor de BloemMaan. Misschien heb je een voorwerp wat symbool staat voor jouw persoonlijke groei van de afgelopen periode, neem deze mee als symbool van groei.

Space-Holder
Naz Combineert yoga met Sjamanistisch werk. Door een diepe verbinding met haar lichaam en geest kan ze haarfijn aanvoelen wat er op dat moment nodig is om de energie en heling tot een diepere level te brengen, zo creëert ze een veilige bedding zodat jij veilig kunt helen. 
Een yoga docent met hart en ziel en Sjamanistisch practitcioner. Zij brengt je in contact met jouw eigen medicijn, het zelf-helend vermogen van het lichaam. Naz haalt haar inspiratie uit verschillende Sjamanistische tradities voornamelijk uit het Zuid-Amerikaanse en Siberische Sjamanisme. Haar eigen roots diep geworteld in het cultuurhistorische Turkije verweeft ze met het voorouderlijke kennis die haar begeleiden om dit werk te doen.Voel je vrij en wees welkom tijdens deze bijzondere volle maan viering.

Wanneer: 15 mei 2022,

Tijd: 19:30-22:00

Waar: De Evelaer, Luttik Cie 35 te Heemskerk

https://www.chipta.com/tickets/event/50380/the-spirit-of-the-flowermoon/

Liefs
Naz

Laat een antwoord achter