Nieuws

The Secrets of the New Moon

The Secrets of the new Moon.

Om Namo Narayani ” 
“I surrender to the Divine Moth- er” 

De nieuwe maan die niet zichtbaar is maar met zijn energie eigenlijk krachtiger is dan de volle maan, spreekt ook ons schaduw kanten aan, de kanten die niet verlicht zijn, en die we liever niet willen zien of erkennen. Gaan we hier werk van maken? Ben jij bereid om deze aan te gaan, om deze te transformeren naar het licht, zodat je ruimte maakt voor jouw nieuwe creatie en nieuwe manifestatie.

Dit is aantoonbaar het meest opwindende deel van de maancyclus, het kan aanvoelen als een rustige tijd, waarin er iets op komst schijnt, maar in feite gaat het erom dat je een begin maakt met het manifesteren van je dromen- of niet. Dit is een tijd om naar uit te kijken en tijd voor te maken. Creëren vergt tijd. Tijdens de nieuwe maan komen de ideeën van de etherwereld en wij moeten bepalen welke we daarvan willen vasthouden.

Tijdens deze New Moon Cirkel, doen we een uitgebreid reinigingsritueel, alles wat jouw niet meer dient geven we aan het water. We zetten het donker in het licht. Na deze ritueel drinken we rauw Cacao, Grootmoeder Cacao helpt ons harten te openen, we creëren zo een diepere verbinding met elkaar en met onszelf, we gaan dansen, zingen en nemen de energie van de nieuwe maan tot ons. We doen een henna ritueel om ons energetische poorten in bescherming te nemen. We gebruiken ons adem als het medicijn om te ontdekken waar we staan en wat we mogen manifesteren. 
Samen creëren we een krachtige cirkel, om de verbondenheid met elkaar en met de nieuwe maan sterker te ervaren.

Wil jij als vrouw (sorry mannen, Women only) een mooie Sisterhood ritueel/ceremonie ervaren? Je meer verbinden met de energie van de Nieuwe Maan, samen met 8 andere zusters verbinden en een liefdevolle ceremonie/ritueel ervaren? Dan is dit jouw kans, gebruik onderstaand link voor een plek in de cirkel.

Aho Naz

https://www.chipta.com/tickets/organizer/6139045/events/

Laat een antwoord achter