Nieuws

Sacred Heart Cacao Ceremony

Sacred Heart Cacao Ceremony

In deze Reis nemen we je mee door je lichaam. Je lichaam als portal naar wat er in jou verscholen ligt. Grootmoeder Cacao verbind je met je hart en zorgt voor een stevige container om Spirit in jeZelf te kunnen ervaren. We nemen je mee in een serie yoga (verbinding)houdingen die je hart zullen openen om nog dieper bij jouw ware essentie te komen. Door je met jouw hart te verbinden weet je waar je bent, wat je voelt en ervaart, en laten we los wat niet meer dient. Door ons op deze manier te verbinden met ons hart, opent ons voertuig van de Ziel, ons lichaam, zich helemaal, in diepe ontspanning, innerlijke rust en een diep gevoel van vrijheid. Our natural state of Being. 

Als hart en lichaam synchroniseren in natuurlijke staat van Zijn met onze Moeder Aarde, komt er ruimte om je ware essentie te ont- moeten. We reizen in het Zuid- Westen van het Wiel. Een tijd van veel energie en manifestatiekracht, verbonden met het Lichaam. In het zuiden van het Wiel is toegang tot je lijf makkelijk en soepel. Het Westen van het Wiel helpt ons los te laten, wat in de weg zit; wat niet meer resoneert of wat ons tegenhoud dieper in ons lijf te voelen. Yoga, Adem, Verbinding. Een muzikale reis die je meeneemt door jouw lichaam om Spirit, de Ziel van al dat leeft in jouw eigen wezen te ervaren. 


Laat je meenemen op reis met Sjamanistische klanken, Goddelijke frequenties en helende energieën in een prachtige ceremonie vol liefde, hartverbinding, beweging, dans en levensvreugde

Space-holders: 
Naz combineert yoga met Sjamanistisch werk. Haar talent ligt in het haarfijn kunnen intunen op wat nodig is in het moment. Zij is yoga docent en gepassioneerd Sjamanistisch practioner. Ze brengt je in contact met jouw eigen medicijn, het zelf- helend vermogen van het eigen lichaam. Naz haalt inspiratie uit verschillende Sjamanistische tradities maar voornamelijk uit het Zuid- Amerikaanse en Siberische Sjamanisme. Ook brengt zij haar eigen roots en voorouderlijke kennis mee vanuit rijke cultuurhistorische Turkije.

Gaby is Sjamanistisch healer, diep verbonden met het Siberisch Sjamanisme en Ademwerk practioner. In het Sjamanisme heeft Gaby haar ware passie gevonden. Haar missie is om zoveel mogelijk lichtheid de wereld in te brengen en deze wereld een klein beetje beter achter haar te laten dan toen zij haar betrad. Haar medemens terugbrengen naar zijn/haar essentie en te verbinden met Al dat leeft. Tijdens haar werk maakt Gaby gebruik van zang, ratel en drum als loop om de Spirits naar deze wereld te halen, en stelt zij zich open als kanaal waardoor spirithelpers zowel met als door haar heen kunnen werken. 

28 augustus verwelkomen we je met een open hart

Start: 13:30 -17:30

Locatie: Boerderij Landzicht te Velserbroek

Meer info bezoek : de evenementen kalender, Naz on the mat

Laat een antwoord achter