Nieuws

Ontdek en transformeer….

Wees moedig en echt terwijl je droomt over je leven, want alleen wanneer jij je bewust bent van de wetten van het Universum en deze respecteert, kun en zul je wonderen ontdekken, zoals veel schatten die vlak onder je ogen verborgen liggen.

Net als veel andere yoga docenten geef ik op dit moment wat minder les, het is daarom belangrijk om je eigen practice goed bij te houden, zodat je in verbinding blijft met je eigen lichaam. Vooral in deze periode, waar veel veranderingen gaande zijn, waar juist nu het moment is om naar binnen te keren en te ontdekken, wat wil ik? Is het pad wat ik nu aan het bewandelen ben wel het juiste pad? Of is het tijd om af te sluiten en iets nieuws te beginnen? Zoals veel andere benut ik deze periode vooral om mezelf te helen, te ontdekken, te transformeren en te bewegen vanuit mijn kracht mijn essentie…. Mijn vrouwelijke kracht de zachte energie, ontvankelijke energie. Het is een energie die van nature meer naar binnen -naar ons gevoelsleven- is gericht. De vrouwelijke energie is de baarmoeder, waaruit alles wordt geboren. In haar duisternis groeit het niets tot iets, ze is het leven, de uitgelatenheid, flow. Ze voelt als water, ze beweegt, ze stroomt, zonder enige doel of richting. Waar dit allemaal gaande is, leef ik met de cyclus van de maan, sta open voor veranderingen en transformaties om mij heen…

She unleashed her inner goddess and became the woman her soul knew she could be‘.

Michelle Shaper.

Upcoming: my essence

Photo credits: Micky Dordregter

Laat een antwoord achter