Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The wisdom of the Ice Moon

20 februari 2022 @ 14:00 - 17:00 CET

€66

The Wisdom of the Moon.
In deze Reis neem ik je mee door je lichaam. Je lichaam als portal naar wat er in jou verscholen ligt. Grootmoeder Cacao verbind ons met je hart en zorgt er zo voor om Spirit in jeZelf te kunnen ervaren.
De maan staat voor krachtige vrouwelijke energie. Ze staat voor intuïtie, wijsheid, geboorte, dood, spirituele connectie en reïncarnatie.
Wanneer wij meer afgestemd zijn op de fases van de maan kunnen wij de magische krachten die de maan bezit gebruiken in ons eigen voordeel.
De maan staat ook voor onze diepste persoonlijke behoeften. Wij kunnen de kennis en de energie van cycles van de maan gebruiken om ons meer met ons hogere zelf te verbinden.
DIEPGANG en ZUIVERING
Deze maan valt in een koude periode. De zaadjes zitten nog in de donkere diepte, de essentie voor groei is volledig aanwezig maar nog niet zichtbaar. De zuiverheid van deze maan zal helderheid geven over welke zaadjes van jouw plannen straks zichtbaar mogen worden. Maak het daarom helder in je hoofd en huis om dit te kunnen zien als de tijd er rijp voor is.
Laat je meenemen op reis met Sjamanistische klanken, Goddelijke frequenties en helende energieën in een prachtige ceremonie vol liefde, hartverbinding, beweging, dans en levensvreugde.
Space-Holder
Naz combineert yoga met Sjamanistisch werk. Haar talent ligt in het haarfijn kunnen intunen op wat nodig is in het moment. Zij is yoga docent en gepassioneerd Sjamanistisch practioner. Ze brengt je in contact met jouw eigen medicijn, het zelf- helend vermogen van het eigen lichaam. Naz haalt inspiratie uit verschillende Sjamanistische tradities maar voornamelijk uit het Zuid- Amerikaanse en Siberische Sjamanisme. Ook brengt zij haar eigen roots en voorouderlijke kennis mee vanuit rijke cultuurhistorische Turkije.
Wees welkom, ik kijk er naar uit om je te Ont-moeten

Gegevens

Datum:
20 februari 2022
Tijd:
14:00 - 17:00 CET
Kosten:
€66
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/648296126519282/?ref=newsfeed

Organisator

HappyNaz
Telefoon
0650481000
E-mail
info@happynazyoga.com/
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Evelaer
Luttik Cie 35
Heemskerk, Noord-Holland 1969 MV
+ Google Maps
Telefoon
0251-244544
Bekijk de site van Locatie

Laat een antwoord achter

Laat een antwoord achter