Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sjamanistisch ademwerk, Yoga & Cacao ceremonie

13 november 2021 @ 14:30 - 17:30 CET

€47,77

Sjamanistisch ademwerk, Yoga & Cacao ceremonie
Breath in deeply to bring your mind home to your body

Het herfstseizoen is gerelateerd aan de longen. Om de longen te ondersteunen is het goed om elke dag een paar minuten de tijd te nemen om uw ademhalingscapaciteit bewust te vergroten.
In een bedding van energie onder begeleiding van stimulerende muziek maak je doormiddel van sjamanistisch ademwerk contact met de diepere lagen in jezelf. Je maakt een sjamanistische reis. Onverwerkte stukken komen aan het licht en worden geheeld, getransformeerd. Je krijgt toegang tot hogere dimensies van het bewustzijn en komt op deze manier in contact met jouw essentie.
Deze middag begint met het zetten van een intentie en nemen we het plantmedicijn cacao tot ons. Dit is pure Cacao en werkt heel mooi als hart opener. Als we ons intentie ons doel, vanuit ons hart uitspreken weten we precies waar we moeten zijn.

Hierna gaan we verder met de yoga oefeningen. Hierdoor warm je je lichaam op en open je je lichaam om het ademwerk volledig te kunnen ontvangen. Tijdens het ademwerk stroomt er extra zuurstof naar delen in je lichaam, waar vroegere herinneringen zijn opgeslagen. Die herinneringen zijn verbonden aan diep geankerde overtuigingen over jezelf en het leven. De toevoer van extra zuurstof zorgt ervoor, dat deze vrij komen en worden losgelaten. Door kleine of grote trauma’s kan je ademhaling veranderen.
Bij het Sjamanistisch ademwerk wordt door Gaby en Naz een veilige energetische bedding gecreëerd. Zij vragen hulp aan Krachtdieren, Spirit helpers en hun Voorouders zodat we veilig kunnen reizen met heel ons hart en ziel.

Resultaten van Sjamanistisch Ademwerk na een ademsessie:
-vrij van negatieve denkwijzen en belemmerende patronen;
-een diepere spirituele verbinding en vervulling in het leven;
-innerlijke rust, betere balans en vermindering van stress;
-een betere lichamelijke gezondheid en vitaliteit;
-meer controle over leven vanuit het hart.

WE HEAL OURSELVES, BY LISTENING TO OUR BODIES AND THEN DOING THE WORK

Sjamanistisch ademwerk, Yoga en Cacao ceremonie
Locatie: Ajna Tempel Heemskerk
Wanneer: Zaterdag 13 november 2021
Tijd: 14.30-17.30 uur
Kosten: € 47,77*
Docent: Naz Dur & Gaby Timmerman

* Het Magische getal 7 staat voor interne wijsheid en ontwikkeling. Het wordt geassocieerd met spiritualiteit, intelligentie en contemplatie. Als je erover nadenkt, nummer 7 is alom vertegenwoordigd in ons leven: 7 dagen in een week, 7 kleuren in een regenboog, 7 planeten in de traditionele astrologie, 7 chakra’s (centra’s van energie).

Als je engelennummer 777 blijft zien, wees dan voorbereid, omdat grote spirituele veranderingen in je leven zullen plaatsvinden. Dit getal verschijnt in je leven in tijden van twijfel, gebrek aan geloof en vertrouwen. Dit getal is een teken dat alles goed komt in je leven, vertrouw gewoon het Universum en heb vertrouwen in de begeleiding van de engelen langs je levenspad. Je bent klaar om spiritueel te groeien. Onze missie op Aarde is een reis van zelfontdekking naar ons zuiverste en hoogste zelf. Telkens als je nummer 777 ziet, is het een boodschap van de beschermengelen dat je op een transformatiepad bent.

Gegevens

Datum:
13 november 2021
Tijd:
14:30 - 17:30 CET
Kosten:
€47,77
Evenement Categorie:
Site:
https://www.ajnatempel.nl/sjamanistisch-ademwerk

Organisatoren

HappyNaz
Sunyata_Medicine

Locatie

Ajna Tempel
Merel 415
Heemskerk, NH 1965 GN Nederland
+ Google Maps

Laat een antwoord achter

Laat een antwoord achter